Om Jobbb

JOBBB är en sida för dig som söker jobb, funderar på att söka jobb eller nyfiken på hur det är att söka ett jobb i dagens samhälle. JOBBB riktar sig främst till ungdomar då de har de tuffast på arbetsmarknaden men råden och tipsen du finner på hemsidan kan hjälpa dig oavsett ålder. Jag är själv en ung kille på som varit arbetslös och under den tiden har jag lärt mig mycket om både mig själv, hur man kan söka jobb och lyckas få ett bra jobb.

Det går att få ett drömjobb och du behöver inte flytta till Stockholm för att få det även om jobbutbudet är mycket större i storstäderna det kan man inte förneka. 

Hemsidan JOBBB kommer förse dig med verktyg och råd som kommer att hjälpa dig en bit på vägen mot ditt drömjobb. Detta gör jag för att jag vill hjälpa andra ungdomar och arbetslösa i Sverige då arbetslöshet är ett av de största problemen i vårt samhälle, denna hemsida kommer inte att få problemet att försvinna helt men jag tror vi alla kan bidra på något litet sätt för att skapa en bättre arbetsmarknad och ett bättre samhälle. 

Tanken är att du som arbetssökande ska bestämma vad ditt mål är, det behöver inte vara ett speciellt jobb även om detta ofta är fallet och hur du skall nå dit. Vidare kommer du även kunna ta del av information som kommer vara nyttig när du söker jobb men även för att förstå hur förutsättningarna ser ut för de som är arbetssökande idag.

Då du kanske inte kan få svar på alla dina frågor genom JOBBB så finns det möjlighet att kontakta mig om du behöver lite tips och råd eller vill dela med dig av dina egna tips.

Jag kan ge dig verktyg och råd på vägen till ditt drömjobb men det är upp till dig att fortsätta att sträva efter målet och inte sluta gå tills du är framme. 

Med vänliga hälsningar

Christoffer Nyman